Στην πραγματικότητα, 1.5 εκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παίρνουν μέρος μέσα από ομαδικά αθλήματα  σε Αγώνες Unified, καταρρίπτοντας τα στερεότυπα για τα άτομα με διανοητική αναπηρία.  
Eίσαι εκπαιδευτικός ή μέλος μιας ομάδας; 
Aνέλαβε δράση και δες πως μπορείς και ΕΣΥ να γίνεις ενεργό μέλος του δικτύου #PlayUnified.
Τα Special Olympics Hellas σχεδίασαν ένα βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα υπό τον τίτλο «PlayUnified – Ζούμε Μαζί, Παίζουμε Μαζί». Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Special Olympics Hellas «PlayUnified – Ζούμε Μαζί, Παίζουμε Μαζί» είναι εγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Αρ. Πρωτ. Έγκρισης Υπ .Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Φ13.1/131530/Δ2  & Αρ. Πρωτ. Θετικής Εισήγησης Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π) 29/20.07.2017)
Οι συντονιστές της δράσης είναι Εκπαιδευτικοί, Ειδικοί Παιδαγωγοί αλλά και Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολύχρονη εμπειρία ή εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, εθελοντές των Special Olympics Hellas, με την ενεργή συμμετοχή αθλητών Special Olympics.
Διάλεξε άθλημα, οργάνωσε μια ομάδα, κατέβασε τον Οδηγό της δράσης και προσκάλεσε αθλητές Special Olympics!  Το παιχνίδι αρχίζει…